Vi har alt av DAB+ radio

Vi har alt av DAB+ radiodab radio

Ønsker du å oppgradere til DAB+ radio i bilen eller bytte til en helt ny? Vi har radioene som passer deg, etter pris og funksjon.

FM- radioen er på vei ut. I løpet av 2017 vil radioen som vi har kjent i over hundre år gå gjennom en stort forandring: Den blir helt digital og dagens FM-nett slukkes. Da gjelder det å være forberedt og ha utstyrt bil med tilgang til DAB radio om du ønsker å lytte til radio.

Noen biler er forberedt for DAB+ mottak. Disse trenger kanskje bare DAB+ modul, DAB+ antenne eller et bryterpanel. Hør med oss så hjelper vi deg om det er mulig i din bil.

For de fleste andre kan man velge mellom en adapter eller å bytte ut eksisterende radio med en DAB+ radio. Ved sistnevnte må man også montere en DAB+ antenne. Dette følger som regel med radioen.

Du kan også få en full integrert DAB+ adapter. Denne beholder funksjoner og utseende til radioen din.

Bilradiospesialisten Sandnes AS startet i Sandnes i 1995, og er Sørvestlandets største spesialforretning av underholdning til bil og større kjøretøy. Våre montører har langt erfaring med montering av komplette lydsystemer i bil. Vi monterer bilalarm, bilvarme, handsfree, bilnavigason og bakseteunderholdning for deg!

I vår butikk her i Sandnes finner du ett bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter som er utstilt. Velkommen til oss. Vi gir deg gjerne råd, og viser deg hvilke alternativer du har når du ønsker å skifte til DAB+ radio!

Kontakt oss i dag om DAB+ radio!